top of page

“Wij geloven dat we kwalitatief en betaalbaar aanbod in flexwonen voor arbeidsmigranten kunnen realiseren door onze organisatie volledig in het teken te stellen van wonen.”

Als spin-off van een uitzendorganisatie weten wij als geen ander dat werkgevers het belang inzien van goede huisvesting van EU-arbeidsmigranten. Wij weten echter ook, dat ze hun handen vol hebben aan de activiteiten waaraan zij hun bestaansrecht ontlenen. Door het verschaffen van woongenot uit te besteden behoudt de branche zijn focus en dat komt de kwaliteit ten goede.

Kennis van wet en regelgeving

De veelvoud aan wet & regelgeving omtrent huisvesting van arbeidsmigranten is ingewikkeld en verschilt zelfs op lokaal niveau. Bovendien wijzigen de spelregels voort-durend. Op de eerste plaats investeert Logejo daarom in sleutelvaardigheden die nodig zijn om de veelvoud aan wetten en regels te begrijpen en toe te passen, waaronder juridische vaardigheden en kennis van het openbaar bestuur.

Ontwikkelcapaciteit

De huidige vastgoedmarkt heeft te kampen met leegstand en dat biedt kansen voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Bijvoorbeeld door de transformatie van leegstaand vastgoed. De ontwikkelafdeling van Logejo heeft diverse projecten op zijn naam staan die gelden als best practice in de markt. 

Ons motto is 'werken aan wonen'

Deze specialistische werkwijze brengen we dagelijks in de praktijk

in aandachtsgebieden zoals:

Best practice - locatie Boskoop

Logejo locatie Boskoop is een short-stay accommodatie die plek biedt aan de EU-arbeidsmigranten die werkzaam zijn in Alphen a/d Rijn en omliggende gemeenten.  Het project bestaat uit twee delen. Het getransformeerde voormalige kantoorgebouw van Connexxion, dat plaats biedt aan 166 personen en een nieuwbouwlocatie, gerealiseerd door unitbouw met plaats voor 184 personen.

Landelijke dekking, regionaal netwerk

Als werkgever wilt u uw werknemers het liefst zo dichtbij mogelijk huisvesten. Logejo exploiteert dan ook locaties in heel Nederland. Tegelijkertijd houden we voet aan de grond in álle hoeken van het land, verdeeld in vijf regio’s met elk een eigen huisvestingsspecialist. Deze specialisten kennen de regionale vastgoed- en huisvestingsmarkt als hun broekzak.

Regio 1

Brabant en

Zeeland

Regio 3

Noordoost

Nederland

Regio 2

Limburg en

Duitsland

Regio 4

Midden

Nederland

Regio 5

Noordwest

Nederland

Efficiënte planning op weekbasis

Werkgevers willen in staat zijn hun werknemers te allen tijde te verhuizen wanneer de omstandigheden daar om vragen. Onze planningsafdeling houdt daarom rekening met een wekelijkse in- en uitstroom van bewoners van onze locaties. Wanneer werkzaamheden zich verplaatsen naar een andere locatie, kunnen werknemers nog dezelfde week worden verhuisd.

Zo zijn wij in staat om altijd en overal een passend en volledig huisvestingsaanbod te realiseren. Benieuwd hoe Logejo uw huisvestingsbehoefte kan invullen?

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Bellen

Dit is ons telefoonnummer

088 080 1400

E-mail

Stel uw vraag via e-mail

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Social media

Blijf op de hoogte

bottom of page