top of page

De Logejo standaard

Onze huisvestingslocaties zijn bij uitstek comfortabel en verzorgd. Ieder pand wordt ontwikkeld of getransformeerd volgens de normen van het SNF-keurmerk.

Onze huisvestingslocaties zijn bij uitstek comfortabel en verzorgd. Ieder pand wordt ontwikkeld of getransformeerd volgens de normen van het SNF-keurmerk.

 

Deze mogelijkheden bieden wij om uw huisvestingsbehoefte in te vullen:

Realisatie van nieuwe huisvestingslocaties

Onze ontwikkelafdeling onderzoeken samen met u welke kansen de vastgoedmarkt in uw regio biedt voor het ontwikkelen van een nieuwe locatie.

 

  • Nieuwbouw van kwalitatieve huisvestingslocaties

  • Transformatie van leegstaand vastgoed

 

In een verkennend gesprek met onze mensen, bekijkt u of er een haalbare businesscase is voor het ontwikkelen van een permanente huisvestingslocatie voor uw mensen

1

2

Acquisitie of inhuur van bestaande huisvestingslocaties

De regionale specialisten van Logejo kennen de vastgoed- en huisvestingsmarkt als hun broekzak. Met uw concrete huisvestingsbehoefte op zak openen zij deuren die voor anderen gesloten blijven.

 

Door enkele gerichte ingrepen te doen, exploiteren we de meest uiteenlopende gebouwen als comfortabele en veilige huisvestingslocaties. Al deze locaties voldoen minimaal aan de kwaliteitseisen van de SNF.

3

Logejo exploiteert wekelijks enkele duizenden bedden in huisvestingslocaties in het hele land. Grote kans dus, dat wij uw huisvestingsvraag voor een groot deel vanuit ons huidige aanbod kunnen invullen.

 

De kamers huurt u vanaf één bed en zijn wekelijks opzegbaar. Ons streven is om uw werknemers nog dezelfde week te verwelkomen op onze locaties. In elk geval zullen wij aanvragen binnen twee werkdagen met een passend voorstel beantwoorden.

24/7

Onze organisatie is 24/7 bereikbaar bij calamiteiten.

Toezicht door een beheerder

Al onze locaties staan onder toezicht van een meertalige beheerder.

Wij factureren per bed, per week zodat u snel en flexibel kunt op- en afschalen. 

Facturatie

per week

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Bellen

Dit is ons telefoonnummer

088 080 1400

E-mail

Stel uw vraag via e-mail

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Social media

Blijf op de hoogte

bottom of page