top of page
Connexxion

De short-stay accommodatie Logejo locatie Boskoop biedt plek aan de EU-arbeidsmigranten die werkzaam zijn in Alphen a/d Rijn en omliggende gemeenten.

Het project bestaat uit twee delen. Het getransfor-meerde voormalige kantoorgebouw van Connexxion, dat plaats biedt aan 166 personen en een nieuwbouwlocatie, gerealiseerd door unitbouw met plaats voor 184 personen.

 

Door de combinatie van vastgoedtransformatie, nieuwbouw en unitbouw is optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de locatie. Het project is toonaangevend in de branche en laat vastgoedeigenaren, gemeenten en financiers  zien dat huisvesting van arbeidsmigranten volop kansen biedt voor leegstaand vastgoed.

Wat deze accommodatie echter écht uniek maakt in zijn soort is de kwaliteit van het aanbod. De arbeidsmigranten wonen in 4-persoonsstudio’s met een eigen woonkamer, badkamer en keuken. Bovendien bevatten de gebouwen verschillende gemeenschappelijke ruimtes waaronder een fitnessruimte, leslokaal, kantine, wasruimtes en een groot buitenterras.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Bellen

Dit is ons telefoonnummer

088 080 1400

E-mail

Stel uw vraag via e-mail

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon

Social media

Blijf op de hoogte

bottom of page